Gratis gruppebehandling av tilbakevendende depresjoner

Hei!

 

På Sørlandet Sykehus forsker vi på forebygging av tilbakevendende depresjoner. Jeg er med på prosjektet som gruppeterapeut. I gruppene bedriver vi blant annet aksept- og engasjementterapi (ACT) over åtte ukentlige samlinger. I ACT fokuserer vi på verdier som ledestjerner ut av lidelse og stagnasjon, via handlinger i tråd med verdiene dine og ulike øvelser for å muliggjøre handlingene.

En depressiv episode er en tilstand av trist humør og gledesløs væren, preget av manglende intresse og håp. Episode fordi depresjoner varer i minimum to uker og vanligvis går over etter fire til seks måneder, men de vender dessverre også ofte tilbake  flere ganger i løpet av livet, derfor er forebygging viktig!

Dersom du vet du har vært deprimert minst to ganger i løpet av livet og kunne tenkt deg å delta i prosjektet, ta kontakt! Dersom du er usikker på om du har opplevd depresjoner kan du ta kontakt med meg, så finner vi det ut, eventuelt kan du undersøke med legen din.

 

Neste gruppe starter i november og vi behøver deltakere. På grunn av snarlig oppstart haster påmeldingen. Det er gratis og vil foregå på Sørlandet Sykehus, Kristiansand. Det vil også bli gjennomført gruppe våren 2017.

Dersom du foretrekker å delta i Grimstad, Arendal eller Tønsberg, har vi samme opplegg der.

 

En kommentar om “Gratis gruppebehandling av tilbakevendende depresjoner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s