Fra august 2017 har jeg ny hovedarbeidsgiver

Jeg arbeider nå i psykiatrisk sykehusavdeling Sørlandet Sykehus, og skal ha spesielt fokus på psykose og voldsrisikovurdering. Jeg ser frem til spennende arbeidsoppgaver, mange nye kollegaer og annerledes problemstillinger enn hva jeg er vant til som psykolog i poliklinikk.

Privatpraksisen min vil fortsette, men det blir i liten skala ettersom jeg arbeider 100 % på sykehuset. Jeg forsøker å legge samtaler med dere jeg møter i privatpraksisen, til kveldstid tirsdager og onsdager, med noen unntak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s