Psykologspesialist

Jeg ble første august 2018 godkjent spesialist i klinisk psykologi, med fordypningsområde klinisk voksenpsykologi. Dette er resultatet av fem års videreutdanning, praksis fra ulike steder, arbeid med ulike problemstillinger og pasientgrupper, kontinuerlig veiledning fra mer erfarne psykologspesialister og et skriftlig arbeid. Sistnevnte hadde den usexy tittelen Kognitiv fusjon i aksept- og engasjementterapi. Eksemplifisert med beretning fra klinikk. Norsk psykologforening står for godkjenningen.

En kommentar om “Psykologspesialist

  1. Hei. Jeg tar ikke inn nye pasienter for tiden. Du bør ikke skrive for private og personlige ting i kommentarfeltet, da ville jeg heller ringt, skrevet sms eller e-post. Håper du finner en som kan hjelpe deg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s