Angstanfall

Hei.

Dersom du har opplevd angstanfall har du opplevd noe av det vondeste et menneske kan erfare. En av pasientene mine beskrev det som verre enn å føde! Noen opplever ett eller noen få anfall i livet, for andre utvikler det seg til en vond angstspiral med frykt for å bevege seg steder hvor man frykter anfall vil forekomme, og hyppige anfall.

En av de mest effektive terapeutiske intervensjonene for angstanfall er kunnskap, eller psykoedukasjon som helsepersonell kaller det. Videoen P3 forklarer: Hvorfor får vi panikkanfall?  er fantastisk god psykoedukasjon og har lindret mange av mine pasienters lidelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s